Social

PD nu cedeaza Senatul, iar PNL nu da Camera

Surse din Alianta ne-au declarat ca, la reuniunea CNC-ului Coalitiei de miercuri, democratii si liberalii au transat o posibila divergenta cauzata de declaratii "binevoitoare" aparute in presa. Un posibil schimb la sefia Parlamentului, prin care liberalii ar dori Senatul, dand democratilor, la schimb, conducerea Camerei Deputatilor.

Numele vehiculate in aceasta rocada sunt cele ale senatorului Teodor Melescanu (PNL), respectiv cel al deputatului Cristian Radulescu (PD). Conform surselor, Adrian Videanu , presedintele executiv al PD le-ar fi solicitat ferm liberalilor sa precizeze daca este doar o dezinformare mediatica sau exista si un substrat politic. Spuneti daca vreti Senatul, pentru ca oricum nu vi-l dam, i-ar fi atentionat Videanu pe liberali. Acestia ar fi precizat ca nu au luat in discutie un astfel de schimb si ca raman pe varianta Camerei Deputatilor. 0 il vom cunoaste peste cateva zile. Oricum, schimbul nu se va face fara schisme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea