Social

PD-L vrea sa vindece Moldova de saracie

La actiunea de lansare a candidatilor PD-L pentru alegerile locale bucuresti , la sfarsitul saptamanii, vicepresedintele PD-L, senatorul sucevean Gheorghe Flutur, a precizat ca cei prezenti in sala candideaza pentru „primele eurolocale”, asta insemnand, in opinia sa, faptul ca va exista o abordare foarte serioasa a lucrurilor. El a reamintit faptul ca „revolutia portocalie ” a inceput in 2004 in judetele Moldovei cu „castigarea cetatilor Suceava, Neamt si Botosani”.

Senatorul a lansat si atacurile bine-cunoscute la adresa PSD: „Unde s-au cuibarit PSD-istii? La Consiliile Judetene. In culcusurile lor trebuie sa mergem pentru ca Romania este blocata, judetele sunt blocate. Sa nu uitam ca in Moldova, PSD si socialistii ne-au cantat 18 ani „ Oda Saraciei”. Eu le cer public sa ne dea voie sa cantam imnul oficial al Europei „Oda Bucuriei”, fiindca meritam.

Se poate constata foarte clar, cu stanga nu se poate combate saracia si sunt convins ca Moldova din dreapta Prutului va fi de dreapta, pentru ca e nevoie sa fie de dreapta. Polul saraciei, din pacate este in Moldova, si este tot marca a PSD". (continuarea in News Bucovina)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: News Bucovina

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea