Social

#vasile blaga #pdl #alianta #psd #protocol #alegeri europarlamentare

PD-L sustine ca protocolul coalitiei ramane neschimbat

Liderii PD-L cred ca declaratiile lui Mircea Geoana despre modificarea protocolului coalitiei de guvernare au facut parte din discursul lui electoral si ca Executivul se va concentra asupra problemelor importante, nu a unor schimbari in relatia dintre PSD si PD-L.

Inainte de prima sedinta a Coalitiei dupa alegerile pentru Parlamentul European, liderii PD-L Vasile Blaga si Gheorghe Flutur si-au exprimat increderea in stabilitatea protocolului dintre PD-L si social democrati .

Blaga l-a acuzat pe Geoana ca a parasit CSAT-ul in ziua alegerilor in scopurile electorale, caracterizand gestul liderului PSD ca "un joc in ziua votului". 

"Acesta a fost jocul lui Mircea Geoana in ziua votului, nu cred ca va fi cazul sa modificam acest parterniat, protocol. In acest protocol nu scrie domnul Geoana, ci scrie presedintele Senatului ", a declarat Vasile Blaga, citat de Realitatea.net.

Gheorghe Flutur a declarat si el ca PD-L si PSD nu vor modifica acordul: "Nu cred ca se pune problema modificarii protocolului. Domnul Geoana era in campanie electorala , a facut niste declaratii".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea