Social

PD-L si-a lansat candidatii pentru Judetul Mehedinti

Filiala Mehedinti a PD-L si-a lansat, astazi, la Sala polivalenta din Drobeta-Turnu Severin , candidatii la functiile de primar pentru cele 66 de primarii din judet si presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti.

Liderul democrat-liberalilor mehedinteni, Doinita Chircu, a anuntat ca “PD-L va trimite in batalia electorala din iunie pe cei mai respectati si valorosi oameni din comunitatile locale, multi cu experienta in administratia publica, actualmente ei fiind deja primari, viceprimari sau consilieri locali”.

Pentru sefia primariilor municipiilor Drobeta-Turnu Severin si Orsova au fost desemnati de organizatiile PD-L din care fac parte, Constantin Gherghe si respectiv Ion Manea, iar pentru cea a Consiliului Judetean Mehedinti - deputatul Marius Balu, fost prefect al judetului Mehedinti in perioada 2006-2007. (continuarea in Editie Speciala de Oltenia)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: editie speciala de Oltenia

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea