Social

PD-L nu participa la blatul pus la cale de PNL si PSD

Candidatii Partidului Democrat Liberal (PD-L) nu participa la “blatul” pus la cale de liberali si social-democrati in aceasta campanie electorala, criticandu-si adversarii si raspunzand atacurilor, a declarat ieri, pentru Rompres, prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan.

“Daca ne referim la comportamentul PNL si PSD, ai caror candidati au facut tot felul de intelegeri, care se gratuleaza unii pe altii, campania este un blat ”, a spus Theodor Stolojan.

Potrivit prim-vicepresedintelui PD-L, candidatii democrat-liberali arata in campanie “ceea ce nu este in regula cu candidatii PSD si PNL aflati in functii si isi prezinta propriile proiecte”. “Iar daca suntem atacati, raspundem”, a subliniat liderul democrat liberal.

De asemenea, Stolojan considera ca imunitatea parlamentara ar trebui sa se aplice numai pentru opiniile politice ale parlamentarilor, nu si atunci cand un senator sau un deputat “da un telefon unui director de firma pentru ca acesta sa acorde un contract unei rude”.

“PD-L trebuie sa respecte decizia CCR , dar asta nu inseamna ca este o decizie corecta. Judecatorii Curtii au creat un obstacol in calea aducerii in fata justitiei a parlamentarilor, in general, nu numai a parlamentarilor care sunt ministri sau fosti ministri ”, a declarat el.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea