Social

PD-L le-a cerut candidatilor sa se transforme in infanteristi

PD-L si-a prezentat simbata candidatii la alegerile locale, in prezenta lui Theodor Stolojan. Democrat – liberalii au atacat dur PSD si PNL, partide pe care le banuiesc ca vor sa se coalizeze in perspectiva viitoarelor alegeri generale, iar democrat-liberala Raluca Turcan a spus chiar ca “PNL respira prin PSD”.

De la lansarea la apa a candidatilor au lipsit «greii» democrati, insa au contracarat fostii lideri ai PD-L. Teodor Stolojan a spus ca dominatia PSD poate fi inlaturata doar printr-o campanie de la om la om, in timp ce Gheorghe Flutur le-a spus colegilor vrinceni ca se lupta la Suceava cu «baronul Gavriluta Mirza» ca un adevarat infanterist, cucerind sat cu sat.

PD-L Vrancea si-a lansat ieri candidatii in prezenta prim – vicepresedintelui Theodor Stolojan, a vicepresedintelui Raluca Turcan si a secretarului general Gheorghe Flutur, care i-au indemnat pe colegii vrinceni sa bata din usa in usa si sa mearga din sat in sat daca vor sa cistige alegerile.

Democrat – liberalii si-au concentrat atacurile la adresa PSD si a “clonei” acestuia – PNL. Liderii liberali au sustinut ca PNL “respira” prin PSD si ca la ora actuala partidul Bratienilor este condus de oligarhi. Senatorul Jan Vraciu a afirmat ca vrea sa ajunga presedinte al Consiliului Judetean deoarece vrincenii “au de ales intre Oprisan si copia sa liberala”, referindu-se evident la deputatul PNL Nini Sapunaru , fara sa-i pronunte insa numele.

“Va astept la primarie sa facem curatenie”, a spus la rindul sau Alin Trasculescu, candidatul pentru functia de primar al Focsaniului, inspirindu-se din afisele lui Traian Basescu. Stolojan a subliniat ca este greu de cistigat alegerile in Vrancea, dar nu imposibil, avind in vedere rezultatele de la europarlamentare.

In sala fostului cinematograf Balada s-au adunat in jur de 500 de membri si simpatizanti PD-L, in marea lor majoritate candidati la alegerile din 1 iunie. De precizat ca la lansare nu au venit liderii grei ai fostului PD, acestia fiind si ei candidati pentru alegerile locale.(continuarea in Ziarul de Vrancea)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziarul de Vrancea

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea