Social

PD-L Braila acuza PNL-ul ca joaca murdar

Membrii PDL Braila ii acuza pe liberali ca au furat startul campaniei electorale si ca primarul Cibu isi face imagine pe banii contribuabililor. Astfel, vicepresedintele PDL, Stanel Necula , aspirant la functia de consilier municipal, a declarat ca din cite stie, PNL si-a lipit afisele electorale inca de pe data de 1 mai, desi acest lucru nu trebuia sa se intimple decit dupa data de 2 ale lunii.

Totodata, atit Necula, cit si colegul sau de partid, consilierul municipal Daniel Mitrofan, au sesizat faptul ca in prag de alegeri, primarul Cibu s-a apucat sa plombeze in graba strazile, lucru calificat de ei drept o actiune electorala, platita din bani publici :

"E o lipsa de respect fata de cetateni. Ne stricam masinile prin gropi si primarul, in spiritul gospodaresc de care a dat dovada si pina acum, peticeste strazile in ultimele ore inainte de alegeri. (continuarea in Obiectiv - Vocea Brailei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Obiectiv - Vocea Brailei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea