Social

#executii #condamnati moarte #japonia

Patru barbati au fost executati in Japonia

Patru barbati condamnati la moarte au fost executati joi in Japonia, a anuntat Ministerul Justitiei de la Tokio, citat de AP, AFP si Reuters.

"Astazi, am executat patru detinuti ", a declarat un purtator de cuvant al ministerului. Ei au fost spanzurati la Tokio, Nagoya si la Fukuoka , a precizat ministerul, intr-un comunicat.

Cei executati sunt Yukinari Kawamura, 44 de ani, si complicele sau Tetsuya Sato, 39 de ani, condamnati la pedeapsa capitala dupa ce au ucis doua femei si le-au taiat cadavrele in bucatele. Shojiro Nishimoto, 32 de ani, a fost spanzurat dupa ce a curmat viata a patru persoane in timpul mai multor talharii.

Cel din urma barbat executat se numea Tadashi Makino si avea 58 de ani. El a ucis o femeie si a ranit alte trei intr-un alt caz de talharie, a detaliat ministerul. Precedentele executii au avut loc in luna octombrie a anului trecut, cand doi ucigasi condamnati la moarte au fost la randul lor spanzurati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea