Social

Patriciu a dat unei cersetoare un leu

Imediat dupa iesirea lui Dinu Patriciu din sala de judecata a Curtii de Apel Bucuresti, reporterii Libertatii au avut prilejul sa constate cat e de marinimos magnatul petrolului. El i-a oferit unei cersetoare o bancnota nou-nouta de un leu! Suntem aproape siguri ca Patriciu nu e falimentar, avand in vedere ce avocati il apara in dosarul Rompetrol , si mai ales cati (vreo sapte), dar probabil ca miliardarul este zgarcit, ca orice miliardar .

Filmul actiunii "Pomana"

Boss-ul Rompetrol a plecat rapid catre jeep-ul care il astepta in apropiere. Langa limuzina l-a intampinat o femeie care i-a cerut niste bani. Tacticos, Dinu Patriciu s-a intors cu spatele la cersetoare si a inceput sa caute prin portofel . Dupa cateva secunde a scos o hartie si i-a dat-o palmat femeii. Cam subtire nene, la banii lui, da' e buni si astia, ne zice Elena si ne arata bancnota. Bogatasul ii daduse doar 1 leu.

Femeia a ajuns cersetoare dupa ce in urma cu cateva luni s-a aruncat in gol de la etajul trei. De ce am sarit? Mi-a spus barbatu' meu Nelu sa sar si am sarit ca proasta, ne-a povestit tanti Elena de ce a ajuns sa ceara bani oamenilor in costum care se perinda pe la Curtea de Apel.
(continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea