Social

"Patriarhul de la Cotroceni" protejeaza edilii PD-L cu dosare penale

Corlatean: «Patriarhul de la Cotroceni» protejeaza edilii PD-L cu dosare penale. Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, sustine ca si la Bruxelles s-a aflat de edilii PD-L care au dosare penale tinute la „secret“ si care sunt protejati de „Patriarhul de la Cotroceni“ (n.r. - presedintele Traian Basescu).

„Avem exemple la Arad, Craiova, Ramnicu Valcea, Brasov si Suceava. Exista o protectie a politicului care excede limita si litera legii. Justitia a rezolvat pe sfert. Sunt dosare tinute la Parchet datorita Patriarhului de la Cotroceni“, a mai spus Corlatean.

Social-democratul a precizat ca, in calitate de prim-vicepresedinte al Comisiei Juridice a Parlamentului European, poate avea acces la documente „speciale“. „Surse judiciare au adus la vedere dosare la DIICOT si DNA ale unor persoane ca Solomon, incepand cu Arad si terminand cu Craiova“, a declarat ieri, la Craiova, Corlatean, citat de NewsIn.

Social-democratul a mai spus ca liderul PD-L Dolj, Radu Berceanu, candidatul acestei formatiuni la presedintia Consiliului Judetean, este un „ oligarh financiar“. „PSD si-a propus sa elimine oligarhii PD-L incepand cu Berceanu si terminand cu Flutur. Berceanu este un oligarh ceva mai financiar, care a facut o avere consistenta intr-un mod mai putin transparent

Va trebui sa dea explicatii de o maniera mult mai coerenta in fata justitiei. Pe de alta parte, Flutur este un oligarh stalinist“, a mai spus Corlatean. Secretarul general al PSD a amintit si de actualul primar al Craiovei, Antonie Solomon , despre care a afirmat ca are dosare la DNA si ca are legaturi cu interlopii craioveni.

„La primaria craiova se da o batalie crunta. Nedelescu este acum viceprimar , dar a dus singur primaria, s-a ocupat de problemele de fond, cum ar fi spatiile verzi, pentru care Solomon a luat premii la Paris. Solomon este un traseist politic notoriu, cu multe pacate pe care ar trebui sa si le rezolve.

In jurul sau roiesc persoane din lumea interlopa, care se stie ca sunt implicate in campania lui, nu a fost in stare sa cheltuiasca banii de la buget, peste 200 de miliarde de ei vechi ramanand anul trecut, are dosare in care este invinuit la DNA si care sunt tinute ascunse in sertare.

Se stie despre banii luati de el cu camata, lucruri care nu fac cinste unui primar al unui oras cum este Craiova“, a mai spus Corlatean. Secretarul general al PSD a mai precizat ca imaginea Craiovei vazuta din afara este una asemanatoare cu Vestul Salbatic , in care oamenii se impusca in plina strada.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea