Social

#hackeri francezi #statul islamic #patriarhul daniel. #biserica ortodoxa romana #bor #hackeri #site

Patriarhul Daniel, "convertit" cu forta! Un site al BOR a fost spart de hackerii Statului Islamic

Biserica Ortodoxa Romana (BOR) a intrat in vizorul extremistilor islamici. O grupare de hackeri francezi a spart site-ul ziarului "Lumina", detinut de BOR, postand versete din Coran si alte mesaje de amenintare. Atacul a fost revendicat de o organizatie din Tunisia, cunoscuta pentru vederile sale antisemite.

Doi dintre hackerii care au spart site-ul si-au postat semnaturile "darkshadow" si "xWarriortn" alaturi de mesajul: "Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul Lui". Pana acum, BOR nu a emis niciun comunicat oficial privind acest incident.

Sursa foto: evz.ro

Mesajul continua cu o serie de amenintari, prin care se anunta declansarea unor masuri de razbunare impotriva fortelor franceze, acuzate de moartea a sute de mii de algerieni si tunisieni in perioada de colonizare a acestor tari.

"Suntem aici pentru a ne proteja religia. De aceasta data ati depsit orice limita! Nu veti scapa niciodata de Fallaga", se mai spune in mesajul postat de hackeri. Mesajul este semnat Echipa Fallaga, rezistenta cibernetica tunisiana, o grupare responsabila de raspandirea unor alte mesaje cu continut antisemit.

Sursa foto: emaramures.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea