Social

#pasapoarte biometrice patriarhia #demnitate pasapoarte biometrice

Patriarhia zice ca pasapoartele biometrice ne-ar putea afecta demnitatea

De teama ca pasapoartele biometrice sa nu afecteze libertatea si demnitatea populatiei, patriarhia romana a solicitat Ministerului Administratiei si Internelor lamuriri privitoare la acest tip de pasapoarte.

Patriarhia face precizari in legatura cu opiniile exprimate in dezbateri publice si pe diferite site-uri referitoare la problema pasapoartelor biometrice.

" Biserica Ortodoxa Romana nu aproba initiative particulare si de grup, fara consultarea si binecuvantarea ierarhului locului, care provoaca mai mult tulburare, decat sa clarifice problema. In vederea formularii unui punct de vedere oficial in cadrul sedintei Sfantului Sinod din zilele de 25-26 februarie 2009, Patriarhia Romana a solicitat Directiei Pasapoarte din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor lamuriri privitoare la pasapoartele biometrice si in ce masura datele cuprinse in acestea nu aduc atingere libertatii si demnitatii persoanelor umane"...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea