Social

#basescu #geoana #patapievici #caseta #sex oral

Patapievici: "Lui Basescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana primind sex oral"

Horia Roman Patapievici , presedintele Institutului Cultural Roman, sustine intr-un interviu acordat publicatiei spaniole "La Vanguardia" ca presedintelului Traian Basescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana "primind sex oral". Basescu insa ar fi refuzat sa foloseasca aceasta "proba" impotriva contracandidatului sau in campania electorala.

In ziua alegerilor prezidentiale, publicatia spaniola i-a luat un interviu lui Patapievici. Acesta a fost mai intai intrebat despre filmuletul aparut pe Internet in care seful statului apare lovind un copil.

"Obscen. Nu cred ca Basescu a lovit copilul, ci cred ca doar l-a impins. Greseala sa a fost ca nu a negat imediat. A fost un pic ca in cazul lui Bill Clinton, in chestiunea cu sexul oral", a fost raspunsul dat de Patapievici.

Imediat insa, acesta a facut legatura cu Mircea Geoana. "Apropo, stiu din surse sigure ca lui Basescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana primind sex oral si a refuzat sa o foloseasca impotriva lui. Este un om cinstit, credeti-ma", a precizat presedintele Institutului Cultural Roman pentru "La Vanguardia".

De altfel, zvonul potrivit caruia ar fi existat o asemenea caseta a facut inconjurul mediului online exact in aceeasi perioada in care a aparut filmuletul in care Basescu loveste un copil.

Potrivit Realitatea.net, insusi presedintele ar fi recunoscut ca o are, intr-o emisiune televizata de pe OTV, dar ca nu intentioneaza sa o foloseasca impotriva lui Geoana.

"Va pot spune ca am atentionat staff-ul meu ca daca o folosesc, imi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoana. Este o problema interna a PSD, ei se filmeaza unii pe altii si se vand mai apoi", a declarat Traian Basescu la emisiunea lui Dan Diaconescu , refuzand, insa, sa dea mai multe detalii.

Mircea Geoana: "Patapievici umbla cu porcarii"

Basescu si GeoanaIn replica, Mircea Geoana a calificat declaratia lui Patapievici drept o minciuna sinistra. "O minciuna sinistra, Patapievici umbla cu porcarii", a declarat Mircea Geoana pentru "Gandul". "N-am comentat niciun fel de caseta in campanie, n-o voi face nici acum", a mai precizat liderul PSD, care sustine de altfel ca seful statului nu i-ar fi dat niciun semn cum ca ar detine o asemenea caseta, nici inainte si nici dupa alegeri.

Pe de alta parte, Sever Voinescu , purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu a declarat pentru Realitatea.net ca: "noi nu am avut, nu cunoastem si nu am avut niciodata o caseta de acest fel".

Tot acesta sustine ca in declaratia data postului OTV, seful de stat s-a referit la altceva si nu are nicio legatura cu ceea ce a declarat Horia Patapievici pentru "La Vanguardia".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea