Social

Pasanen la Werder Bremen

Campioana Germaniei, Werder Bremen , l-a transferat pe internationalul Petri Pasanen, jucator evolueaza in nationala Finlandei - adversara nationalei Romaniei la CM.

Pasanen, 23 de ani, evoluaza pe postul de fundas central, dar poate juca si fundas dreapta si a fost selectionat de 20 de ori in nationala Finlandei, primul adversar al Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2006. El a fost imprumutat de Ajax in sezonul trecut la Portsmouth , in prima liga engleza, semnind un contract valabil pina in 2008 cu Werder Bremen , campioana Germaniei.

In urma sosirii lui Pasanen, oficialii lui Werder Bremen i-au permis fundasului Manuel Friedrich sa se transfere la nou-promovata in 1. Bundesliga , Mainz 05.
Sosirea lui Pasanen este cea de-a doua in ultimele zile la Werder Bremen, dupa ce ieri, oficialii lui Werder Bremen au anuntat transferul unui alt international, danezul Daniel Jensen.

Werder Bremen a cistigat sezonul trecut campionatul Germaniei si va evolua in grupele Ligii Campionilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea