Social

#pasageri #faliment #sky europe

Pasagerii SkyEurope, parasiti pe aeroporturi in toata Europa

Anuntul falimentului companiei aeriene SkyEurope a lasat mii de pasageri blocati in aeroporturi din intreaga Europa, dupa ce toate zborurile companiei au fost anulate. Cei care si-au cumparat bilete la aceasta companie low-cost sunt nevoiti sa scoata din buzunar alti bani pentru a ajunge la destinatie, dupa cum cer companiile care i-ar putea transporta.

Companiile Austrian Airlines , FlyNiki, Air Berlin si RyanAir au anuntat ca sunt dispuse sa preia pasagerii SkyEurope insa numai contra-cost. Preturile biletelor variaza de la 25 la 150 de euro in functie de companie si destinatie, noteaza Evenimentul Zilei. Acest lucru se intampla si in cazul celor care se afla deja plecati cu bilete dus-intors, cumparate de la Sky Europe , acestia fiind nevoiti sa isi achite singuri biletul de intoarcere.

Compania low-cost SkyEurope a anuntat in cursul noptii de ieri suspendarea zborurilor pe care le avea in toata Europa. Motivul invocat de conducerea companiei a fost legat de cauza datoriilor neachitate care i-au adus sanctiuni pe aeroporturile din Viena si Praga, acolo unde avioanele companiei nu au mai primit acces. SkyEurope este a doua companie low-cost europeana care isi suspenda activitatea anul acesta, dupa MyAir .

Potrivit Evenimentul Zilei, nu toti pasagerii care si-au cumparat un bilet la Sky Europe isi vor putea recupera banii. Astfel, cei care si-au cumparat bilete prin transfer bancar sau platind cash companiei nu isi vor putea recupera investitia facuta.

In schimb, cei care au platit online, cu un card de credit, vor trebui sa se adreseze bancii care a emis cardul pentru a primit banii inapoi. De asemenea, pasagerii care au achizitionat bilete prin intermediul unei agentii de turism sunt sfatuiti sa ia legatura cu aceasta pentru a primi banii inapoi.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea