Social

#femei de cariera #conferinta # dezvoltare profesionala

Participa gratuit la conferinta "Femei de cariera"

Woman2Woman.ro te invita marti, 24 noiembrie, la a IV-a editie a conferintei „Femei de cariera”. Evenimentul are loc la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti, incepand cu ora 10 si reuneste femei de cariera si specialisti care iti vor impartasi din experienta proprie ceea ce trebuie sa stii pentru a reusi in cariera. Afla de ce calitati ai nevoie pentru a deveni antreprenor, care sunt calitatile pe care trebuie sa si le dezvolte o femeie de cariera si multe altele.

 

Participa GRATUIT. Inscrie-te AICI!

In cadrul evenimentului moderat de jurnalista TVR Dorina Florea, vei putea interactiona cu specialistii invitati, pentru a-ti raspunde tuturor intrebarilor la care ai nevoie de un raspuns. De asemenea, organizatorii ti-au pregatit, pe langa informatii relevante, cadouri, premii si surprize.

Printre speakerii care vor veni cu sfaturi si experiente utile in cariera si antreprenoriat se numara: Adina Sandor (General Manager People Hunters), Hedi Hoka (doctor in psihologie), Carmen Ivan (CEO Prisum International Trading), Oana Cumpanici (Designer Gabriel’s Fashion), Ioana Lintoiu (AI PR!).

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA, insa locurile sunt limitate. Pentru a-ti asigura locul la acest eveniment, este nevoie sa te inscrii prin intermediul formularului din pagina conferintei.

Sponsori principali: Carrefour Romania si SEOmark.ro

Sponsori secundari: Clinica Eliade, Creative News, DP Collection, Gabriel’s Fashion, Himalaya Wellness, Hotel Iaki, Lasermaxx, Editura All, Sian Books, World Class

Partener media principal: Romania Libera

Parteneri media secundari: Acasa.ro, Business24, BusinessWoman.ro, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Garbo, Fashion8.ro, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Ziare.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea