Social

#satisfactie sexuala #barbati stangaci #barbati dreptaci #performante sexuale barbati

Partenerul tau este dreptaci sau stangaci? Afla cat este de satisfacut sexual!

Desi exista multe incoveniente si piedici in a fi stangaci, exista si cateva beneficii notabile, mai ales daca esti barbat si folosesti cu precadere mana stanga in realizarea activitatilor de zi cu zi.
 

Potrivit unui studiu realizat recent de compania de accesorii erotice LELO's, citat de Time, la care au participat 10.000 de persoane, barbatii stangaci sunt mai satisfacuti in pat decat dreptacii, declarandu-se foarte multumiti de viata lor intima.

Doar 15% dintre barbatii dreptaci chestionati s-au declarat multumiti cu viata si performantele sexuale pe care le au, in comparatie cu restul de 85%, care sunt stangaci si mai fericiti cu ceea ce pot si realizeaza in pat.

Desi cercetatorii nu au identificat motivul pentru care preferinta mainii stangi in desfasurarea activitatilor zilnice ar fi relevanta pentru performantele sexuale ale barbatilor, acestia sustin ca, de multe ori, stangacii sunt nevoiti sa "munceasca" mai mult pentru a folosi jucariile sexuale si alte tehnici de obtinere a orgasmului decat dreptacii, care sunt mai putin dornici sa se straduiasca in acest sens.

Sursa foto: M.side2.no

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea