Social

#perna #valentines day #inventie #persoane singure #perna care saruta

Partenerul celor singuri de Valentine's Day: perna care te saruta!

Valentine's Day este sarbatoarea care inspira inventatorii de toate varstele sa gaseasca solutii pentru satisfacerea dorintei de intimitate a celor singuri. Designerul american Emily King a inventat perna care te saruta, un accesoriu inedit menit sa aline inima celibatarilor si sa ajute la perfectionarea tehnicii de sarut in cazul celor interesati.

"The Make-Out Practice Pillow" (n.r. "Perna pentru antrenamente ale sarutului") a fost scoasa pe piata chiar in prag de Valentine's Day 2014 si este conceputa prin atasarea chipului manechinelor folosite in scolile de asistenta medicala pentru invatarea tehnicilor de resuscitare.

"Pe masura ce ne apropiam de Ziua Indragostitilor, am stiut ca acum este momentul sa inventez pernele cu care poti sa te saruti in propria intimitate", a declarat creatoarea accesoriilor neobisnuite, in varsta de 26 de ani.

"Trebuie sa recunosc ca le-am impartasit ideea prietenilor mei, iar reactia tuturor celor cu varsta medie de 25 de ani s-a invartit in jurul sintagmei 'pare cam infricosator' [...] Insa cei sub 25 de ani au considerat perna amuzanta si grozava", a completat Emily King.

Perna care te saruta costa 31 de dolari.

Sursa foto: instructables.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea