Social

#sort #echipament sportiv #trening #sport elevi

Parlamentarii vor sa introduca in scoli programul "treningul si sortul"

Dupa programul "Cornul si laptele", Guvernul vrea sa introduca in scoli un nou program. De aceasta data este vorba despre promovarea sportului.

Guvernantii vor sa introduca in curand in scoli programul "treningul si sortul", pentru a-i motiva pe elevi sa practice cat mai multe activitati sportive. Astfel, potrivit acestei initiative legislative, toti elevii ar urma sa primeasca gratuit treninguri si sorturi.

Pentru a putea fi implementat insa, acest proiect trebuie sa treaca mai intai de cele doua Camere din Parlament. Daca acesta va fi adoptat, toate unitatile de invatamant vor fi obligate sa cumpere pentru fiecare elev un echipament sportiv, potrivit Romania TV.

Pretul unui echipament sportiv ar fi de aproape 120 de euro de persoana. Daca insa elevul va lipsi nemotivat de la orele de sport, acesta va fi obligat sa returneze echipamentul sportiv sau sa achite contravaloarea acestuia daca l-a pierdut ori deteriorat.

Sursa foto: rnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea