Social

#Alina Ghorghiu #liviu dragnea #alegeri parlamentare #elena udrea

Parlamentarii Romaniei: cine a castigat si cine a pierdut

 

UPDATE Alina Gorghiu si-a anuntat demisia de la sefia PNL intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul central al partidului. Si secretarul general Ilie Bolojan si liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi au demisionat din functii.

 

Liderul PMP, Traian Basescu, liderul USR, Nicusor Dan, dar si mama primarului arestat la domiciliu din Maramures, Viorica Chereches, si Robert Turcescu se numara printre cei care au castigat un mandat de parlamentar.

Pe lista castigatorilor se afla si Victor Ponta, deputat de Gorj, conform datelor oficiale BEC, Robert Turcescu, care a candidat pe listele PMP-ului, Lia Olguta Vasilescu , judetul Dolj,

Liviu Dragnea, presedintele Partidului Social Democrat, a castigat un loc in Camera Deputatilor pe listele judetului Teleorman. 

Doamnele demisoneaza!

Rezultatul foarte slab al Partidului National Liberal condus de Alina Gorghiu starneste valuri. Gorghiu le-ar fi spus celor din conducerea PNL ca vrea sa-si dea demisia, dar a fost convinsa sa continue pana la Congresul din 2017 cand, in urma alegerilor, vor fi alesi noii lideri, scrie adevarul.ro.

Pe de alta parte, Elena Udrea si-a anuntat reteragerea din viata politica.
”Personal, o vreme ma voi retrage din atenția dumneavoastra. imi gasesc alte proiecte. Nu ca in ultimii 2 ani am facut cine stie ce politica. O sa imi gasesc un proiect privat in care sa fac cu totul altceva. Probabil ca a fost un vot util. Un vot pentru PMP, ceea ce e foarte bine. E mai bine sa intre un PMP in Parlament, decat un candidat Elena Udrea”, a spus Elena Udrea. , conform libertatea.ro.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea