Social

Parlamentarii britanici sunt interesati de invatamantul iesean

Doi parlamentari britanici vor sa realizeze un schimb de experienta intre autoritati locale din Marea Britanie si Romania in privinta sistemului universitar si a turismului cultural.

In cursul zilei de ieri, doi parlamentari britanici au efectuat o vizita de lucru in judetul Iasi , la invitatia autoritatilor locale. Cei doi, Mark Hendrick, presedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Romania din Parlamentul Marii Britanii si al Irlandei de Nord si Christine Rutsell, secretarul acestui grup, vor sa implementeze un program de schimb de experienta intre autoritatile locale din cele doua tari membre ale Uniunii Europene.

La intalnire, din partea autoritatilor romane au participat prefectul Marius Bodea si vicepresedintele Consiliului Judetean(CJ) Iasi , Iovu Brezuleanu.

Cele doua parti au discutat despre o colaborare cat mai stransa intre cele doua parti in ceea ce priveste mai multe puncte de discutie. "Am dezbatut probleme privind invatamantul, pentru ca este un domeniu la care toate categoriile sociale trebuie sa aiba acces, dar si problema turismului cultural, ca un catalizator de dezvoltare a judetului Iasi. (continuarea in Ziua de Iasi)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Ziua de Iasi

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea