Social

Paris Saint-Germain s-a calificat in finala Cupei Frantei

Paris Saint-Germain a reusit calificarea in finala Cupei Frantei, la capatul unui meci total diferit de prestatiile din campionat. Adversara din semifinale, echipa de liga secunda Amiens, a rezistat pana aproape de finalul partidei, insa golul lui Boli din minutul 78 a pus capat viselor de pe Stade de la Licorne.

Cu toate ca fotbalistii lui PSG s-au simtit extraordinar cu mingea la picior, ei nu si-au creat mari ocazii in prima repriza. Singurul moment de sclipire avut de jucatorii din capitata Frantei a fost la lovitura libera executata de Souza, care l-a scos in evidenta pe portarul advers.

Gazdele au raspuns in partea secunda, fiind cat pe ce sa marcheze dupa o ora de joc. Pe contraatac, Buron l-a depasit pe Mabiala si a sutat puternic, dar Alonzo a fost la post si a indepartat pericolul pentru moment. Insa balonul respins a ajuns la picioarele lui Fiorese, iar portarul lui PSG a intervenit inca o data magnific, pastrand scorul alb de pe tabela.

Suparat de faptul ca elevii sai nu reuseau sa sparga gheata, Paul Le Guen l-a aruncat in lupta pe Boli, in minutul 70. Miscarea s-a dovedit a fi una extrem de inspirata, atacantul reusind sa inscrie unicul gol al partidei, opt minute mai tarziu.

Acesta avea sa fie si deznodamantul meciului, care i-a purtat pe cei de la PSG in finala competitiei. Cu toate ca Amiens a ratat marea sansa a sezonului, e foarte probabil ca sa isi gaseasca razbunarea anul viitor. Si nu intr-o partida de Cupa, ci chiar in Ligue 2, acolo unde se indreapta cu pasi repezi PSG...

Cealalta semifinala se va disputa miercuri, 7 mai 2008, si le va pune fata in fata pe Olympique Lyon si Sedan. Finala se va disputa la data de 24 mai, pe Stade de France.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea