Social

#parcare # parcare universitate #deschidere parcare

Parcarea de la Universitate va fi deschisa joi

Parcarea subterana de la Universitate va fi inaugurata joi, 15 noiembrie. Parcarea va putea gazdui 420 de masini si 21 de motociclete.

Accesul in parcare se va face prin strazile Academiei si Toma Caragiu. In schimb, vehiculele vor iesi pe la Muzeul Municipiului Bucuresti. Potrivit reprezentantilor municipalitatii, se va percepe un tarif de 2 lei/ ora.

La suprafata, in apropierea celor patru statui, s-au montat banci si s-au plantat mesteceni. In unele portiuni, s-a folosit piatra cubica recuperata de pe Bd. Aviatorilor.

Arhitectul Codrin Tritescu spune ca municipalitatea nu a respectat in totalitate specificatiile proiectului castigator.

"Proiectul castigator pentru piateta de la Universitate ajunsese sa depasească financiar aproape de trei ori estimarea initiala, din cauza variantei alese pentru iluminat. Municipalitatea a aplicat partial planul, dar cu o solutie mai ieftina, astfel ca pe langa neoanele care lumineaza cladirile si cele patru statui, pe stalpii de pe bulevardul Regina Elisabeta se vor monta si becuri ce vor lumina piateta", a spus reprezentantul firmei care a castigat proiectul.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea