Social

#paralizie #roman #laptop

Paralizat de 30 de ani, un roman a scris o carte cu un carlig din sarma

Un barbat din Maramures, paralizat de aproape trei decenii, a publicat o carte scrisa despre suferintele lui. Gheorghe Patrascu a scris cartea cu ajutorul unui carlig de sarma cu care a apasat tastele laptopului.

Patrascu a publicat "Sublimul suferintei", o carte inspirationala despre viata lui marcata de paralizie , dupa ce a petrecut trei luni scriind cu sarma la calculator.

"Imi pun laptopul aici in pat, am un carligut din sarma indoita si cu el bat pe taste. In februarie m-am apucat si in mai am terminat. Acolo am doua mesaje, pentru cei bolnavi sa nu se lase descurajati de greutati si al doilea pentru cei care sunt sanatosi. Se crede ca sunt sanatosi, dar, de fapt, sufletele lor sunt de multe ori pustii si goale. Niciodata nu stii ce ajungi maine sau poimaine. Dragostea si credinta pot sa invinga orice suferinta , orice neputinta daca crezi cu adevarat", a marturisit Gheorghe Petreus, citat de Cancan.

Volumul "Sublimul suferintei" a fost comparat cu " Jurnalul fericirii " al lui Nicolae Steinhardt .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea