Social

#moscova #parada #rusia

Parada fabuloasa la Moscova, de Ziua Victoriei

Mai mult de 4,2 milioane de oameni au urmarit, in strada, festivitatile dedicate Zilei Victoriei , organizate la Moscova. Seful Politiei locale a declarat, citat de Ria Novosti , ca, in ciuda acestor cifre considerate "impresionante", nu au fost semnalate niciun fel de incidente.

Viktor Biriukov, comandatul Politiei din Moscova, a spus ca au fost mobilizati 20.000 de politisti si cadre ale Ministerului de Interne, care au supravegheat desfasurarea in siguranta a celor 200 de actiuni publice care au avut loc, in afara de parada militara , in toata Moscova.

Manifestatiile de duminica, cu ocazia celei de a 65 aniversari a Zilei Victoriei, au fost cele mai mari organizate vreodata.

Festivitatile s-au incheiat cu un grandios foc de artificii , care a putut fi admirat din toate colturile Moscovei, rachetele fiind lansate din 16 locuri diferite de jur imprejurul Capitalei. Focul de artificii a durat 15 minute.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

Foto : Ziare.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea