Social

#Papa Francisc #aniversare Papa Francisc #Persoana anului 2013

Papa Francisc implineste astazi 77 de ani

Catolicii din lumea intreaga il sarbatoresc astazi pe Papa Francisc, care implineste 77 de ani. Papa Francisc a devenit, in doar noua luni de cand a fost ales Suveran Pontif, una dintre cele mai indragite personalitati din lume.

 

Papa Francisc a fost ales recent si Persoana anului 2013, de catre editorii revistei "Time", iar toate personalitatile din lumea intreaga au numai cuvinte de lauda la adresa sa.

"Rareori se intampla ca un actor nou pe scena mondiala sa capteze atentia publicului asa de repede, atat in randul tinerilor, cat si al varstnicilor, atat in randul credinciosilor, cat si al scepticilor", a declarat Nancy Gibbs, redactor-sef al revistei "Time".

"Acesta este un om cu un incredibil simt al sincronizarii. Nu locuieste in palatul papal, inconjurat de curteni, ci intr-o pensiune separata, inconjurat de preoti. Se roaga tot timpul, chiar si in timp ce asteapta la dentist. A retras Mercedesul papal in favoarea unui Ford Focus uzat. Nu a acceptat traditionalii pantofi rosii, a spus nu crucifixului aurit, preferand sa poarte unul de fier in jurul gatului sau", a mai notat "Time".

Sursa foto: uipi.com.br

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea