Social

#panica in sua #boala pasari #boala noua #pasari

Panica uriasa in SUA. O noua boala bizara s-a raspandit la pasari. Li se umfla ochii si au probleme neurologice

O noua boala bizara a creat panica in SUA, dupa ce pasarile au inceput sa moara inca din luna aprilie. Nu se gaseste inca nicio explicatie pentru afectiunea ciudata care afecteaza pasarile. Este vorba despre o noua epidemie, care se extinde, iar expertii nu stiu care este cauza, relateaza Deutsche Welle.. Ornitologii spun ca pasarile gasite au ochii umflati si prezinta probleme neurologice.

 

„Nu este anormal sa vedem pasari cu probleme de vedere”, spune Jim Monsma, directorul si fondatorul centrului City Wildlife, din Washington DC.

Insa Monsma si colegii lui si-au dat seama cu greu ca nu se confrunta cu ceva „normal”: „Nu stiam la inceput ca ne confruntam cu o epidemie”, a spus Monsma.

Expertii sunt de parere ca misterioasa boala are legatura cu venirea unei specii de greieri la finalul lunii aprilie sau la inceputul lunii mai, in aceeasi perioada in care oamenii au inceput sa gaseasca pasari moarte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea