Social

#elevi #cartuse #liceu

Panica la un liceu bucurestean: Un elev a aruncat cateva cartuse in curtea scolii

Un elev in clasa a X-a de la Scoala Centrala din Bucuresti, campion national de tir sportiv, a aruncat, joi, sapte cartuse in curtea scolii.

Dupa doua ore de cercetari, echipa de criminalisti a Politiei Sectorul 1 a constatat ca cele sapte cartuse au fost aruncate in spatele spalatoriei unitatii de invatamant de catre unul dintre elevii liceului, campion national la tir national. Cartusele erau trase si nu reprezentau niciun pericol.

Elevul si-a recunoscut vina. "I-am chemat la scoala pe parintii baiatului, pentru ca, minor fiind, nu putea sa dea declaratii fara ca de fata sa fie macar un membru al familiei. Spre lauda lui, elevul a recunoscut ca a fost la antrenament si a uitat in vesta niste cartuse folosite, pe care le-a aruncat fara sa-si dea seama de amploarea pe care poate s-o ia gestul sau", a declarat pentru Mediafax Maria Cojescu, directorul Scolii Centrale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea