Social

Panduri cu inima pe partea dreapta

La vizita medicala , s-a descoperit ca Disney are inima pe partea dreapta, ca si colegul sau de echipa, Adi Popescu. Medicii craioveni au fost socati, declarind ca nu au mai intilnit de 20 de ani astfel de cazuri.

Chiar daca povestea lui este cunoscuta la Tg. Jiu, Adrian Popescu i-a pus pe jar pe medicii de la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, care ieri i-au avut in vizita pe jucatorii de la Pandurii. Acestia au descoperit ca atacantul gorjean are inima in dreapta, motiv pentru care i-au acordat o atentie sporita. La 14 ani am descoperit aceasta anomalie. La inceput m-am speriat, dar acum m-am obisnuit. Coechipierii stiu, iar eu aproape ca nu mai acord importanta acestui lucru. Am facut mai multe controale si, in plus, nu am avut niciodata probleme, spune, sigur pe el, Adrian Popescu. Acesta a fost completat de medicul de la cabinetul in care a sustinut proba de efort, care a declarat: Fotbalistul este perfect din punct de vedere clinic. Este, intr-adevar, un caz deosebit, pentru ca eu am mai intilnit doar acum 20 de ani un astfel de sportiv. Paradoxal, citeva minute mai tirziu s-a descoperit si ca Armel Disney are inima pe dreapta, fapt cunoscut de congolez, care a interzis accesul presei in cabinetul medical.

Da, Doamne! in congoleza

Armel Disney a intirziat trei zile la antrenamentele comandate de Viorel Hizo , dar a avut si o ex plicatie: Din Congo nu este decit de doua ori pe saptamina avion spre Europa. Am venit marti, cu o escala de opt ore la Paris, de unde am luat alt avion si am facut 18 ore pe drum. Cu toate acestea, jucatorul african a scapat nepedepsit, mai ales ca a dezvaluit oficialilor si presei ca s-a rugat pentru binele echipei in noaptea de Revelion. Am fost la biserica, pentru ca asa se obisnuieste la noi. M-am rugat sa imi dea Dumnezeu noroc ca sa dau multe goluri la Pandurii si sa ajute echipa sa nu retrogradeze, a spus Disney.

Ministrul e pandur

Congolezul si-a petrecut vacanta in statiunea congoleza Point Noir, de pe malul Oceanului Atlantic, insotit de prietena sa. Am facut baie in ocean, plaja. M-am distrat bine, dar acum trebuie sa punem mina pe munca, a mai spus fotbalistul, care nu pare deranjat de frigul din Romania. S-a calit la International Pitesti, prima echipa la care a jucat la noi, dar recunoaste ca uraste iernile: Perioada de iarna si mai ales perioada de pregatire montana sint foarte dificile. Noroc ca dureaza destul de putin. Abia astept sa plecam in Cipru, pentru ca acolo clima este mult mai blinda.

Pe linga cadourile pentru unchi, matusi si veri, Armel a povestit ca a donat un echipament al gorjenilor ministrului Sporturilor din Congo, cu care s-a cunoscut la echipa nationala.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea