Social

#curtea de apel #arbori exotici #palatul justiei

Palmieri de imprumut in Palatul Justitiei din Bucuresti

Arborii exotici aflati in Sala Pasilor Pierduti, din incinta Palatului Justitiei, au fost primiti de la o firma de amenajari spatii verzi, cu titlu de imprumut, fara a se aloca fonduri banesti in acest sens, informeaza conducerea Curtii de Apel Bucuresti intr-un comunicat.

"Conducerea Curtii de Apel Bucuresti informeaza opina publica in sensul ca plantele ornamentale aflate in Sala Pasilor Pierduti au fost primite cu titlu de imprumut neoneros de la S.C. Garden Center Grup S.R.L. Pentru acest imprumut nu s-au alocat fonduri banesti si nici pentru intretinerea lor. Restituirea acestora urmeaza sa se faca la solicitarea proprietarului", se arata in comunicat.

Palatul Justitiei din Bucuresti a fost decorat, cu ocazia sarbatorilor de iarna, cu opt palmieri si alti patru arbori exotici , despre care Curtea de Apel, care functioneaza in cladire, a sustinut, marti, ca sunt ai Primariei sectorului 4, dar reprezentantii acestei institutii au afirmat ca nu le apartin. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea