Social

Palestinienii vor negocieri de pace, la Sofia

Presedintele palestinian Mahmud Abbas i-a propus omologului sau bulgar, Georgi Parvanov ca Sofia sa fie gazda negocierilor la semnarea tratatului de pace din Orientul Mijlociu. Georgi Parvanov si sotia sa Zorka Parvanova se afla in Israel si in Palestina pentru o vizita de trei zile.

"Bulgaria, in calitatea sa de membru al UE, poate aduce o contributie majora procesului de pace, prietene Parvanov", a declarat Abbas, adresandu-se sefului de stat al Bulgariei. "Bulgaria poate gazdui un forum economic trilateral, cu participarea Bulgariei, Israelului si a Palestinei", a replicat Parvanov.

Abbas si-a exprimat speranta ca se va ajunge la un acord pentru pace pana la sfarsitul lui 2008. Parvanov a inaugurat la Ramallah o misiune Bulgara in Palestina. Joi, Georgi Parvanov si delegatia bulgara va vizita Mormantul Sfant . Inainte de aceasta vizita, delegatia bulgara, in frunte cu seful statului si prima doamna, va face un tur al Gradinii Ghetsimani si al Mormantului Sfant al Fecioarei Maria.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea