Social

Pactul Ciuhandu-PSD, criticat de societatea civila din Banat

Protocolul incheiat intre Alianta pentru Timis si PSD Timis poate rasturna rezultatele turului doi. Societatea civila condamna pactul dintre Gheorghe Ciuhandu si Ilie Sarbu .

„Este greu de priceput de ce a fost preferata alianta cu stanga. Vointa electoratului in Timis a fost alta", a spus Daniel Vighi, presedintele Asociatiei Ariergarda. „Mi se pare un act absolut ciudat al PNTCD. PSD intra pe usa din dos la Timisoara, cu contributia marilor partide istorice. Avem o transpunere a coalitiei celor 322 in Timis si regret ca Ciuhandu s-a anexat acestei coalitii", declara scriitorul Viorel Marineasa.

Pentru a forma majoritate la Timisoara si Consiliul Judetean , Ciuhandu a semnat un protocol care a adus pentru prima data PSD la putere in Timisoara. Pactul influenteaza turul doi. In municipiul Lugoj , primarul PD-L, Marius Martinescu, a intrat in turul doi cu candidatul PSD. Chiar daca va castiga Marinescu, PD-L nu are majoritate in consiliul local.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea