Social

#bebelus #unicef #vaccin #copil # pampers # vaccin antitetanos

P&G doneaza un vaccin antitetanos pentru fiecare Pampers vandut

Campania caritabila pampers "un pachet vandut inseamna un vaccin antitetanos " se desfasoara sub deviza "Daca ai sti ca poti salva viata unui bebelus, ce te-ar putea opri?"

Cum functioneaza mecanismul caritabil: de fiecare data cand cineva cumpara un pachet de scutece sau de servetele umede Pampers cu insemnele campaniei, ajuta Pampers sa doneze suma de bani necesara unui vaccin anti- tetanos care poate salva o viata. Cu sprijinul mamicilor din lumea intreaga, in anii trecuti s-au donat 4.572.998 vaccinuri.

Donatia in bani se face catre UNICEF iar echivalentul in bani al donatiei este de 0,053 euro. Campania are si o cauza locala, modernizarea a 4 maternitati din 4 orase din Romania.

Mecanismul de activare al campaniei caritabile: incarci o poza in mozaicul Pampers de pe Facebook si vei deveni ambasadorul caritabile globale 1 pachet = 1 vaccin. Mamele sunt invitate sa voteze care va fi maternitatea modernizata cu sprijinul Pampers.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea