Social

#colectie vestimentara #stilago.ro # creator de moda #colectie dorin negrau

(P) Colectia Dorin Negrau vine in premiera pe Stilago!

Luna februarie este considerata si luna iubirii, luna trecerii de la iarna cea friguroasa spre o primavara calda si de ce nu, luna reimprospatarii garderobei. De aceea, Stilago te intampina cu un nou brand in portofoliul sau, designerul , unul dintre cei mai in voga creatori de moda din Romania.

Nu-i asa ca iti doreai de mult sa iti cumperi acea rochita in care sa te simti minunat si care sa nu depaseasca bugetul tau pe intreaga luna? Asteptarea ta a luat sfarsit. Din 18 februarie lumea modei va deveni mai accesibila prin intermediul Stilago.ro. Este pentru a doua oara, dupa , cand creatiile unui designer roman pot fi achizitionate prin intermediul site-ului Stilago intr-o campanie de reduceri. Fara cozi pentru a privi o rochita sau o fustita, fara ca cineva sa o ia de pe raft chiar de sub nasul tau, fara batai de cap.

Oricand se poate ivi o invitatie in oras, la un eveniment important sau o cina la restaurant si cel mai important este sa iti faci aparitia cum se cuvine. Dorin Negrau propune o colectie impresionanta, plina de feminitate, drept alegerea perfecta pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa fie in aceeasi masura inocente, elegante si sexy.

Hainele trebuie sa exprime intotdeauna ceva, chiar daca este vorba despre o simpla bucata de material, moda fiind instrumentul prin care, datorita culorii sau croielii, o piesa vestimentara poate fi o adevarata opera de arta sau chiar cartea ta de vizita. Creatiile lui Dorin Negrau care vor aparea pe site-ul Stilago sunt rochii sau combinatii de fuste si camasi, care denota foarte multa armonie si bun gust. Fiecare designer are un stil unic, iar pentru Dorin Negrau cel mai important este sa creeze cu sufletul, asa cum simte, netinand cont de norme. Tocmai de aceea, tinutele lui sunt potrivite chiar daca esti mai indrazneata in abordarea vestimentatiei, sau poate dimpotriva, esti usor timida, deoarece negrul predomina in aceasta colectie.

Majoritatea tinutelor au croieli simple, dar fiecare se remarca prin cate un element care sa le scoata din anonimat precum un fermoar, maneci bufante, un brau colorat sau bretele rasucite. In schimb, camasa neagra, transparenta, in combinatie cu o fusta neagra creion, iti va pune in evidenta talia si farmecul personal, mai ales daca ai o intalnire de afaceri.

Publicul tinta pentru creatiile lui Dorin Negrau este format in primul rand din femeile active care cauta comoditatea in haine si linia clasica a acestora, dar care sunt in acelasi timp interesate de tendintele de sezon in materie de moda.

Debutul designerului clujean Dorin Negrau s-a produs la inceputul anilor 90′, prin participarea la nenumaratele festivaluri de moda studentesti si evenimente care l-au consacrat pe piata de profil din Romania. Pasiunea pentru design vestimentar a devenit cu timpul si o afacere profitabila . Prezent la toate festivalurile de moda importante, precum si la organizarea unor evenimente in cadrul carora presa de specialitate a vizionat creatiile designerului, au constituit o recunoastere care a contribuit la gasirea tinutelor semnate Dorin Negrau in multe magazine de profil din Romania. La ora actuala colectiile sunt vandute si in Germania, Olanda, Franta, Maroc, Brazilia si Italia.

Asa ca, daca ai pus ochii pe o rochie din colectia lui Dorin Negrau, profita de aceasta campanie online si grabeste-te sa iti comanzi hainele dorite!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea