Social

#femei #rivalitate #femeie #parfum #studiu femei #competitie femei

De ce sunt femeile agresive intre ele. Raspuns surprinzator

Daca pana acum nu exista o explicatie stiintifica in ceea ce priveste competitivitatea acerba ce le caracterizeaza pe femei, acum, oamenii de stiinta au aflat motivul.

Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Florida sustin ca rivalitatea intre femei este determinata in mare parte de miros. Oamenii de stiinta spun ca un simplu iz al unei substante care apare la ovulatie poate stimula nivelul de testosteron al femeilor, facandu-le sa fie mai agresive si mai competitive.

"Oamenii sunt mult mai mult influentati de catre miros decat ne putem imagina. Spre exemplu, oamenii nu sunt constienti cum mirosul unei femei aflate la ovulatie le poate schimba comportamentul. Fara sa stie despre ce este vorba, barbatii supusi unui studiu similar s-au declarat mult mai atrasi de femei despre care nu stiau ca se afla la ovulatie. Este inca o dovada ca tot comportamentul nostru este dictat de un radar subconstient", a declarat Jon Maner, psiholog in cadrul Universitatii de Stat din Florida.

Sursa foto: sheknows.ca
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea