Social

#romi #azil #clandestini #interzicere acces Canada #retea criminala

Ottawa a blocat intrarea in Canada a aproximativ 100 de romi din Romania

Guvernul canadian a anuntat ca a blocat intrarea in Canada pentru aproximativ 100 de imigranti clandestini romi din Romania, care se aflau in SUA si se indreptau spre Stanstead, cu ajutorul unei retele criminale, potrivit editiei electronice "La Presse".

Aceasta informatie a fost dezvaluita de ministrul pentru Cetatenie, Imigratie si Multiculturalism, Jason Kenney, in cadrul unui interviu acordat cotidianului canadian, care a efectuat o ancheta asupra unei retele stabilite in Craiova si care este condusa de trei persoane care au locuit in Montreal.

"Potrivit informatiilor noastre, ar putea fi aproximativ o suta de persoane cu conexiuni la aceeasi retea, care sunt in Statele Unite si nu au intrat inca aici. Motivul pentru care am actionat rapid si agresiv este de a trimite un mesaj pentru (cetatenii) romani care se afla in Statele Unite ca nu ii vom accepta aici", a explicat Kenney.

Aceasta retea favoriza intrarea ilegala in Canada a persoanelor de origine roma care solicitau azil, insa majoritatea dintre acestea faceau parte din grupari de hoti, care activau in Canada.

Sursa foto: studinter.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea