Social

Otelul a facut instructie cu Dinamo

Orice explicatii si scuze venite din tabara dinamovista sunt inutile. Alb-rosii au pierdut la un scor categoric dupa o evolutie jalnica, ce vine sa confirme framantarile si scandalurile ce au macinat gruparea dinamovista inainte de reluarea campionatului.
Un esec rusinos pentru care se fac vinovati toti cei ce misuna in curtea "cainilor", incepand cu conducerea gruparii, antrenori si jucatori. Fiecare in parte are "contributia" sa la starea de degringolada care acopera de mai multe luni echipa din Stefan cel Mare. Efectul s-a vazut si el intre cele mai pesimiste prevederi. Dinamo a intrat pe teren cu aerul marii vedete gata sa-si spulbere adversarul. Deziluzia a fost totala, elevii lui Ion Marin fiind incapabili sa lege doua pase. Dinamo a lasat impresia unei echipe improvizate, fara o conceptie clara de joc, a atacat haotic, dupa cum l-a taiat capul pe fiecare jucator. O echipa penibila, cu numere de circ fotbalistic in care s-au remarcat oamenii de baza ai "cainilor", Claudiu Niculescu, Zicu, Danciulescu . Cu o aparare de carton, Dinamo a primit fara sa cracneasca trei goluri.
Galatenii au venit la Bucuresti cu gandul sa se apere, eventual sa nu primeasca gol. Adversarul a fost mult prea modest pentru ca antrenorul Petre Grigoras sa nu profite. Si-a impins echipa pe flancul stang, acolo unde prin accidentarea lui Pulhac in primele minute Ion Marin a fost obligat sa recurga la o improvizatie , introducandu-l pe Vlad Munteanu , victima sigura in fata lui Gado, coautor a doua goluri din cele trei inscrise de eroul meciului, Daniel Stan.
Cu povara celor doua goluri primite in prima repriza, Dinamo incearca sa evite dezastrul, dar jocul "cainilor" ramane la fel de haotic si ineficient, iar cei care lovesc din nou sunt tot galatenii. La 3-0 echipa lui Ion Marin se prabuseste definitiv, chinul si umilinta marcand atat echipa, cat si spectatorii aflati in tribune. Scuzele oferite de directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, in numele lui, al jucatorilor, antrenorilor si actionarilor, au efectul unei frectii la un picior de lemn, ca si afirmatia ca este incredibil ce s-a putut intampla dupa ce s-au investit atatia bani, cum de altfel este si declaratia lui Ion Marin care vorbeste de un esec rusinos.
Pentru antrenorul otelarilor victoria cu 3-0 in fata liderului este considerata una de domeniul fantasticului, iar Petre Grigoras spune ca nu se astepta ca Dinamo sa joace asa de slab. Galatenii au castigat cu o echipa aproape complet noua in urma unui hat-trick al lui Daniel Stan, atacant venit din divizia secunda, de la FC Bihor.
Victoria Otelului complica lucrurile atat in fruntea clasamentului, cat si la periferia lui, unde galatenii au facut un pas mare si o promisiune palpabila ca se pot salva de la retrogradare . Pentru Dinamo lucrurile se complica. Echipa sufera in toate compartimentele, mai ales in defensiva, atacul nu mai da randament, echipa pare blazata, galeria este nemultumita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea