Social

#actor #star wars #razboiul stelelor

Si tu poti deveni actor in Star Wars. Iata ce trebuie sa faci!

Daca esti fan al seriei "Star Wars" poti primi un rol in productia care se filmeaza deja. Studiourile Disney si Lucasfilm au anuntat o initiativa inedita. Tot ce trebuie sa faci este sa donezi pana pe 18 iulie 10 dolari catre UNICEF si intri la tragerea la sorti.

Banii sunt destinati campaniei umanitare a organizatiei "Force for Change". Castigatorul va primi sansa de a avea un rol intr-o scena ce va fi filmata in studiourile Pinewood Studios din Londra. Pentru a ajunge acolo, acesta va primi doua bilete de avion gratuite, cazare la un hotel de lux si va avea sansa de a cunoaste intreaga echipa care lucreaza la "Star Wars", de la regizor, la actori si tehnicieni, scrie gadgetreport.ro.

De pe platoul de filmare din Abu Dhabi, regizorul J.J. Abrams a postat pe Youtube un videoclip in care prezinta detalii despre aceasta sansa de a intra in istoria celui mai tare film SF.

Potrivit The National, filmarile pentru cel mai nou episod al lungmetrajului "Star Wars" au inceput pe 13 mai, desertul arab fiind considerat drept decorul ideal pentru planeta Tatooine, locul de bastina al personajului Luke Skywalker.

Sursa foto: hitfix.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea