Social

Organizatorii summitului s-ar putea sa aiba probleme cu gunoaiele si cainii comunitari

Cum paza buna trece primejdia rea, hingherii au facut flori , inca mai troneaza gunoaiele.

Pe langa panselute , lalele si gardulete prospat vopsite, Bucurestiul mai are o surpriza pentru cei mai puternici lideri mondiali : 40 de mii de caini comunitari care misuna pe strazile Capitalei. Administratia pentru Supra­ve­gherea Animalelor sustine insa ca nici un patruped nu se va intersecta cu delegatiile oficiale ale lui George Bush ori Vladimir Putin.

De mai bine de o saptamana, hinghierii aduna cainii de pe strazile Capitalei, dar nu mai au unde sa-i duca, pentru ca adaposturile sunt pline pana la refuz. Asa ca de summit 6 echipaje de hingheri vor sta ascunse de-a lungul culoarului unic, din 5 in 5 kilometrii, gata sa sara cu crosele la gatul maidanezilor care ar incerca sa traverseze culoarul demnitarilor.

Nu trebuie insa subestimata abilitatea maidanezilor in astfel de situatii. A dovedit-o anul trecut un caine care a reusit sa treaca de toate cordoanele de ordine si sa iasa in mijlocul pistei circuitului de formula trei organizat anul trecut in Capitala.

Mobilizare mare si in centrul capitalei. Se spala strazile, se planteaza copaci, se ascund cersetorii, maidanezii si gunoaiele.

Mizeria nu va fi vazuta insa de oaspetii NATO. Pe traseul pe unde vor trece acestia, autoritatile au avut grija ca totul sa fie luna.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea