Social

# inefectie coronavirus #orban #ludovic orban #botezuri #nunti

Orban: Nuntile, botezurile si transportul public, pericol de infectare cu coronavirus

In conditiile in care Romania a depasit ieri numarul de 2000 de cazuri de coronavirus, premierul Ludovic Orban le-a cerut autoritatilor o implementare mai riguroasa a reglementarilor din starea de alerta, dar si mai multe controale pentru a se asigura ca regulile sunt respectate.

 

Acesta a mai propus luarea de masuri drastice, la nivel local, acolo unde situatia o impune, si anume introducerea de carantine.

Acesta a mai sustinut ca cele mai mari pericole pentru infectarea cu noul coronavirus o constituie mijloacele de transport in comun, nuntile si botezurile, citand statisticile INSP.

„Pe primul loc sunt nuntile, botezurile si evenimente de acest tip in care nu s-au respectat masurile de protectie. Al doilea factor de risc l-a constituit transportul public – urban, intrajudetean si interjudetean si transportul spre si de la platformele industriale. Am solicitat intensificarea controalelor privitoare la respectarea regulilor”, a spus Orban, potrivit digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea