Social

Orban il prefera pe Blaga, iar Blaga, pe Diaconescu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat ieri, cu ocazia depunerii listelor electorale la BEM , ca, cel mai probabil, va intra in turul al II-lea al alegerilor locale cu pedelistul Vasile Blaga, pe care s-a aratat convins ca-l va invinge.

Liderul liberal a explicat ca pana acum bucurestenii au votat „cu dreapta democratica, impotriva oricarei forme de autoritarism“ si si-a exprimat convingerea ca si la alegerile din iunie se va intampla la fel. Orban a precizat ca „vrea sa scape“ Bucurestiul „de borduri, de caini vagabonzi , de poluare, de intersectii aglomerate“.

La randul sau, vicepresedintele PNL Norica Nicolai si-a manifestat convingerea ca liberalii au cucerit electoratul care altadata votau in mod traditional „rosu“. La randul lui, secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, si-a depus si el, ieri, candidatura la BEM. El a precizat ca cel mai redutabil adversar al sau este cel al PSD , Cristian Diaconescu. (continuarea in Gardianul)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea