Social

Orban a facut "roata" pentru a castiga voturile liceenilor

Campania electorala a inceput deja candidatii impresionand alegatorii cu dans, exercitii fizice si povesti din tinerete. E cazul lui Ludovic Orban care s-a intalnit vineri cu elevii Liceului teoretic “ Alexandru Ioan Cuza ” din Capitala. Candidatul lberal le-a povestit tinerilor despre vremurile in care el era licean, despre perioada stagiului sau militar si despre sotiile pe care le facea cand era elev.

Orban si-a amintit cum era sa fie exmatriculat de trei ori din liceul “Andrei Saguna” din Brasov, intr-una din situatii alegand sa fie eliminat trei zile decat sa i se tunda pletele. Liceenii s-au aratat interesati de pretul biletelor de tramvai, de parerea lui Orban despre graffiti, dar si de salariul sau de ministru al Transporturilor. Liderul liberal s-a fotografiat cu liceenii, a invitat cateva fete la dans, ba chiar si-a scos cravata la rugamintea unei tinere si i-a aruncat-o acesteia.

Mai mult, potrivit Rompres, Orban si-a demonstrat calitatile atletice executand un element de acrobatie cunoscut sub numele de “roata” si a simulat pasii de defilare in momentul in care un liceean l-a intrebat daca a facut sau nu armata. Tinerii l-au chestionat si despre viata politica incercand sa afle cu cine se intelege cel mai bine pe acest plan. 'Cu Base', a raspuns, in gluma, Orban, adaugand, in acelasi registru ironic, ca o simpatizeaza si pe Elena Udrea.

Despre Marian Vanghelie, liberalul a sustinut ca acesta va ajunge primarul Capitalei atunci cand el ii va lua locul lui Fidel Castro . 'Vanghelie o sa ajunga primar la Bucuresti cand o sa ajung eu in locul lui Fidel Castro', a afirmat Orban.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea