Social

#oras #maroc #vacanta vara #Chefchaouen #vacanta lux #vacanta 2014 # concediu 2014

Orasul complet albastru! Unde se afla acesta si ce minuni ascunde

Chefchaouen, un orasel din nordul Marocului, este o destinatie pe cat de exotica, pe atat de misterioasa. Stradutele inguste de culoarea cerului asteapta parca sa fie descoperite de turistii curiosi, iar localniocii ascund zeci de povesti fascinante. 

Toti peretii din vechiul oras sunt de culoare albastra, chiar si scarile pietruite sunt vopsite asa, completand arhitectura speciala. Se pare ca specificul acesta a fost dat la inceputul anilor 1930 de refugiatii evrei care spuneau ca albastrul simbolizeaza cerul si Raiul. 

Oraselul este o destinatie populara de shopping in Maroc deoarece aici se gasesc obiecte de artizanat realizate manual, unice in aceasta tara. De asemenea, regiunea este cunoscuta pentru productia mare de... canabis. 

Indiferent de reputatia orasului, vizitarea lui este spectaculoasa si plina de satisfactii, dovada fiind aceste imagini spectaculoase (sursa foto: boredpanda.com): 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea