Social

Orase suprapuse, orase regasite

Marti, 22 aprilie 2008, de la ora 18, la Institutul Cultural Roman are loc vernisajul expozitiei „Din ciclul Cale: orase suprapuse, orase regasite” a pictorului Aureliu Razvan Ionescu .

Aureliu Razvan Ionescu a absolvit Academia de Arte „ Nicolae Grigorescu ” din Bucuresti in 1976. Este laureat al Premiului pentru pictura al Uniunii Artistilor Plastici din Romania (2005). Lucrarile sale sunt prezente in colectii de stat si particulare din Romania, Austria, Suedia, Germania, Israel, Franta, Spania, Italia, Olanda, Canada, Liban si Coreea de Sud.

„Aureliu Razvan Ionescu administreaza, in structurile intime ale gandirii sale artistice, un conflict foarte special, rece si seducator in acelasi timp. Pictorul este, simultan, un spirit auster si voluptuos, un contemplativ sever al ritmurilor unei geometrii transcendente, evadate din grafica denotativa si ingropata in preistoria culorii, si un epicureic al tonului retinut, al exploziilor monocrome pe spatii mari.” – Pavel Susara

Expozitia este deschisa in perioada 22 aprilie – 22 mai.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea