Social

#greva spontana #trafic blocat

Oradea: Trafic blocat de greva spontana a vatmanilor

Vatmanii regiei locale din Oradea au intrat intr-o greva spontana marti dimineata, in jurul orei 6.30, pe marginea nemultumirilor fata de conditiile de munca ale personalului muncitor .

O stire locala de luni dezvaluia ca primele de Sarbatori alocate de Primaria Oradea functionarilor din aparatul propriu sunt mult mai mari comparativ cu cele promise de Craciun de Regia de Autonoma de Transport Local (RATL) Oradea, informeaza Gardianul.

"E bataie de joc! Cand am cerut majorare de salarii, primarul a zis ca nu sunt bani, iar ei uite ce prime isi dau! Noua ne dau intre 50 si 200 de lei, depinde cat de ruda esti cu directorul", afirmau protestatarii, adunati de la primele ore ale diminetii in curtea RATL Oradea, regie subordonata administrativului local.

Greva spontana de marti la care au participat peste 250 de angajati dintre cei 400 ai regiei, a fost declansata de vatmani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea