Social

#toalete ecologice #contract primarie #comex rom

Oprescu vrea WC-uri inteligente care te prind cu chilotii in vine

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, se declara nemultumit de modul in care sunt intretinute toaletele ecologice din Bucuresti, in numar de 600, si vrea sa puna in locul lor asa-numitele WC-uri inteligente, ale caror usi se deschid automat la cinci minute dupa intrare.

Bucurestenii vor avea insa niste probleme majore: butonul prin care usa se deschide automat este suficient de mic pentru a putea fi actionat cu usurinta pentru cei cu nevoi urgente si este practic imposibil sa-ti dai seama daca un astfel de WC este liber sau ocupat.

Si ar mai fi o problema, poate cea mai grava. Daca usile se deschid automat la cinci minute de la ocuparea cabinei, oricine are necesitati fiziologice mai lungi de aceasta limita de timp risca sa ajunga in vazul lumii in situatii indecente.

Cu ochii pe GPS

Oprescu a declarat ca 25% dintre toaletele ecologice sunt neintretinute sau distruse, mai ales cele amplasate in parcuri. Edilul-sef a declarat ca a cerut firmei care se ocupa cu intretinerea WC-urilor, inca din iulie, sa refaca si sa intretina toaletele.

"Dansii dispun de noua masini cu un program clar de monitorizare, cu GPS de curatenie a acestor toalete", a spus Oprescu, referindu-se la faptul ca firma in cauza are mijloacele necesare sa se ocupe de aceasta problema. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea