Social

#transforma palatul copiilor #sorin oprescu

Oprescu vrea sa transforme Palatul Copiilor in mall "cultural"’

Palatul Copiilor a trecut in subordinea Primariei si va fi transformat intr-un mall "cultural" unde se vor gasi distractii "pentru toate varstele", potrivit primarului general, Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu a prezentat in deschiderea sedintei Consiliului General al Primariei Bucuresti, proiectele pe care le-a realizat primaria pana in prezent, sustinand ca s-au reparat si reabilitate 42 de strazi, unele incepute in iunie 2007, s-a reabilitat Podul Colentina si s-a refacut complet pasajul de la Universitate.

Printre proiectele cu care se mandreste Oprescu sunt cel de trecere a spitalelor in administratia locala, dar si trecerea fostului Palat al Copiilor in administratia Primariei, pe care intentioneaza sa il transforme in "mall cultural".

"S-a preluat la primarie fostul Palat al Copiilor din Parcul Tineretului si planul este sa-l transformam intr-un mall cultural, un loc unde sa nu poti gasi doar mancare de tip fast-food si cinematografe, ci si evenimente si manifestari culturale pentru persoane de toate varstele", a aratat primarul general.

Primarul nu a specificat ce fel de evenimente se vor desfasura in Palatul Copiilor, unde in prezent se desfasoara diferite cercuri pentru copii.

"Amintesc eforturile institutionale pentru trecerea spitalelor in subordinea administratiei locale, nu imi arog nicio participare strategica la aceste lucrari, trebuie sa intelegem ca in toate capitalele lumii spitalele sunt la comunitate", a precizat Oprescu.

Peste 10.000 de cereri de locuinta, inca nesolutionate

In privinta constructiei locuintelor sociale, Oprescu a amintit ca exista o serie de proiecte majore pe care s-a hotarat sa le demareze pentru a raspunde celor aproximativ 10.000 de cereri de locuinta inregistrate la Primarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea