Social

Oprescu primeste asigurari de la PSD ca nu va fi furat la vot

Senatorul Sorin Oprescu si-a depus, ieri dimineata, cererea de demisie din PSD la filiala Sector 1 si a anuntat ca astazi isi va inscrie la BEC candidatura ca independent la Primaria Capitalei. Ulterior, in cursul dupa-amiezii, Oprescu a bifat si actul formal al iesirii din grupul senatorial al PSD, printr-un anunt facut in plenul Camerei superioare.

Cel care i-a primit demisia, seful PSD Sector 1, Dan Tudorache, i-a promis lui Oprescu o atentie sporita in campanie si in ziua votului. Tudorache a spus ca reprezentantii filialei pe care o conduce il vor reprezenta in sectiile de votare pe candidatul oficial al PSD, Cristian Diaconescu, dar vor avea grija, totodata, ca Sorin Oprescu sa nu aiba „probleme“ la numaratoarea voturilor in sectiile de votare din sector.

„Nu vreau ca Sorin Oprescu sa spuna ce a spus in 2000, ca a fost furat la sectiile de votare“, a adaugat el.Tudorache si-a exprimat speranta ca Oprescu va reveni in fruntea partidului, dupa alegeri: „I-am spus ca sunt cu sufletul alaturi de el, sper sa se intoarca in organizatia PSD Sector 1 dupa 15 iunie, indiferent de rezultatul alegerilor.

Mi-a spus ca dupa 15 iunie va decide daca vine inapoi sau nu”. In schimb, liderul PSD Mircea Geoana nu pare atat de dispus sa-l primeasca inapoi pe demisionar: „Viata este lunga. Niciodata nu trebuie sa spui niciodata, dar este clar ca o decizie de acest gen lasa urme semnificative in relatia sa cu partidul care l-a crescut, care l-a incurajat si care l-a sustinut de doua ori, din pacate fara succes, pentru Primaria Generala a Capitalei“.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea