Social

#sorin oprescu #masuri #primarie #capitala

Oprescu nu mai vrea ceasuri de aur si cruce de flori

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a hotarat anularea licitatiilor pentru achizitionarea ceasurilor stradale si pentru realizarea crucii din flori din fata Patriarhiei.

Investitiile planuite de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement subordonata Primariei Capitalei au fost criticate puternic in presa.

"Am dispus oprirea intrarii in efectivitate a lucrarilor generate de licitatia privind achizitionarea a 20 de ceasuri
stradale si am anulat licitatia privind proiectarea si executia unui monument arhitectural in fata Patriarhiei. Desi este nevoie de refacerea mobilierului urban in Bucuresti, ambele lucrari sunt prea scumpe si deloc urgente pentru perioada in care ne aflam", a declarat primarul Oprescu, citat de Romania Libera.

Cele 20 de ceasuri de lux, cu ornamente placate cu aur de 24 karate, ar fi costat bugetul local 700.000 de euro, in timp ce crucea de flori de 11 m din parcul Unirii ar fi costat 70.000 de euro.

Primarul a promis continuarea lucrarilor importante de infrastructura: construirea Pasajului Basarab , reabilitarea Pasajului Unirii si a scolilor.

 

Citeste si

Prioritatile lui Oprescu: platforma de skateboard si ceasurile suflate cu aur

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea