Social

#becali #oprescu #primaria. bucuresti

Oprescu este in spatele scandalului din Primaria Capitalei

Invitat astazi la Realitatea TV, Gigi Becali a declarat ca Sorin Oprescu s-ar fi folosit de un subterfugiu pentru a declansa o discutie pe tema Legii 10, care prevede retrocedarea unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989

"El a preluat Legea 10 si atunci a intervenit aceasta persoana cu retrocedari , ca un fel de scanteie, la ce comisie a tinut Oprescu pentru el. Persoana o cunosc, stiu ca face manipulari iar Sorin Oprescu de la inceput, tot acest scenariu il face ca se cearta cu Vanghelie ca pleaca de la PSD... parerea mea este ca Sorin Oprescu se ocupa cu asa ceva" a spus Gigi Becali.

Aceasta este doar una dintre acuzatiile pe care le-a adus astazi Gigi Becali in emisiunea 16-18 de la Realitatea TV. Printre alte consideratii a mai afirmat ca cele 3 milioane de euro prezentate astazi in raport, de catre Sorin Oprescu, ca fiind atribuite ilegal, sunt o "nimica toata" pentru Primaria Capitalei.

Gigi Becali a mai discutat si despre ofertele pe care le-a avut de la toate partidele politice pentru aliante la Capitala, pe care insa le-a refuzat: "Daca faceam alianta cu ei, acum as fi avut viceprimar si la sectorul 5".

Sorin Oprescu a prezentat astazi un raport asupra activitatii din Primaria Bucurestiului , din mandatul lui Adriean Videanu, si a dezvaluit ca o suma de 3 milioane de euro au fost atribuite ilegal unor firme de consultanta.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea